Zakelijk sparen
  • Home
  • Zakelijk sparen

Zakelijk sparen met de hoogste spaarrente

Er is veelal beduidend minder informatie beschikbaar over zakelijk sparen dan sparen voor particulieren. Om deze reden is voor ons belangrijk dat het zakelijk sparen hier nog duidelijk wordt weergegeven voor onze zakelijke klanten. Het overzicht geeft zakelijke spaarrekeningen met en zonder voorwaarden weer, waardoor u overzichtelijk en gemakkelijk een goede keuze kan maken voor zakelijk sparen. Het zakelijk sparen is dan ook voornamelijk geschikt voor de ondernemers die een manier zoeken om verantwoord en veilig te sparen of een vermogen op wensen te bouwen voor een stamrechtvoorziening in eigen beheer. ZakelijkeRekening.nl

Voor welke ondernemingsvormen is zakelijk sparen?

Zakelijk sparen is er voor vrijwel alle ondernemingsvormen. U kunt hierbij denken aan de volgende ondernemingsvormen: de eenmanszaak, de zzper, de vof, de nv, de bv, de maatschap, de stichting of de vereniging van eigenaren.

RenteAanbiederNaam spaarrekeningMet voorwaarden? 
1,70%RegiobankZakelijk sparenJaBekijk de website
0,75%BLG WonenZakelijk sparenJaBekijk de website
1,15%KnabZakelijk Kwartaal SparenNeeBekijk de website
0,80%MoneYouMoneYou Zakelijk SparenNeeBekijk de website
0,80%DHB BankVoorspoedrekening zakelijkJaBekijk de website
0,85%GarantiBankGouden Klaver RekeningJaBekijk de website
0,90%GarantiBankGouden Internet RekeningJaBekijk de website
0,70%ASN BankSparen ZakelijkNeeBekijk de website
0,70%Evi van LanschotEvi SparenJaBekijk de website
0,75%RegioBankMeerkeuze Sparen VrijJaBekijk de website
0,40%RobecoRoparco ZakelijkJaBekijk de website
0,25%ABN AMROBestuur SpaarrekeningJaBekijk de website
0,30%RabobankRabo BedrijfsSpaarRekeningJaBekijk de website
0,35%INGZakelijke SpaarrekeningNeeBekijk de website
0,15%Triodos BankDuurzame zakelijke spaarrekeningJaBekijk de website

De interest op zakelijk sparen

De rente van het zakelijk sparen verschilt vaak met de rente op een privé spaarrekening. Hoewel de rente van zakelijk sparen enigzins lager ligt, scheelt het u wel met de belasting op uw privévermogen. Dit leidt ertoe dat zakelijk sparen een ideale uitkomst kan zijn voor u indien u wenst te sparen om een bepaalde investering te realiseren of juist een reserve op te bouwen voor een financieel minder gunstige tijd.

Verantwoordelijk zakelijk sparen

Het kan voorkomen dat uw bedrijf over een vermogen beschikt waarvan een deel niet direct nodig is. U kunt er dan voor kiezen om dat betreffende deel weg te zetten, waardoor u op een duurzame en verantwoordelijke manier rente ontvangt over uw zakelijke spaarrekening. Deze rente wordt over langere tijd vergaard, wat ertoe leidt dat uw onderneming en de samenleving een beetje duurzamer over komen. U kunt hierbij denken aan de rekening van de ASN bank, ASN zakelijk sparen.